Bruiloft thuis

Organiseer een bruiloft bij u thuis

Wilt u uw bruiloft graag thuis houden voor een select gezelschap met familie en vrienden? Maak u dan geen zorgen over de catering en laat een chefkok een uitgebreide lunch of diner voor uw bruiloft opstellen. Ik stel in samenspraak met u het menu op en spreek de tijdsplanning van uw dag of avond door, zodat mijn mensen de gangen goed afstemmen op de activiteiten. Zo bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde bruiloft in uw vertrouwde omgeving, maar met de luxe van een restaurant.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

 

Thuiskok in Utrecht

Organiseer een bruiloft thuis met een chefkok

Verras uw gezelschap met unieke smaakcombinaties, geserveerd in uw eigen tuin of op een speciale locatie. Als chefkok aan huis gebruik ik alleen verse, lokale ingrediënten die volledig bij uw smakenpallet en het thema van uw bruiloft passen. Dit kan eventueel aangevuld worden met een verrassend wijnarrangement. Uiteraard houd ik rekening met de dieetwensen of allergieën van uw gezelschap door de gerechten uit uw eigen keuken hierop aan te passen. Daarnaast help ik u graag met coördinatie op het gebied van tafelschikking, het huren van meubilair en andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een bruiloft thuis.

Maak úw dag bijzonder
In de afgelopen jaren heb ik als chefkok al bij vele mensen thuis en op bijzondere locaties het diner voor een bruiloft mogen organiseren. Kies voor een barbecue in uw eigen tuin of culinaire catering bij een kasteeltje in de Belgische Ardennen. Ik ben door heel Nederland en België beschikbaar, op aanvraag ook in elders in het buitenland. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl en ontdek de mogelijkheden voor een thuiskok voor uw bruiloft thuis.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken

S. Volckmann
S. Volckmann
16/05/2021
Geverifieerde
Wat een heerlijk eten, fantastische avond en een gezellig persoon is Wouter!! Een echte aanrader om Wouter in te huren als je zeker wilt weten dat je een geslaagde avond wilt hebben !!!!
Nicola Bax
Nicola Bax
16/05/2021
Geverifieerde
Wat hebben wij genoten! Wouter is een gezellige kok die bijzonder lekkere gerechten heeft bereid. Zeker voor herhaling vatbaar.
Tess Vercammen
Tess Vercammen
13/05/2021
Geverifieerde
Wouter heeft voor ons gezin een 5 gangen menu (voor)bereid. De gerechten waren qua opmaak en samenstelling prima en erg lekker. Het was een heerlijk menu evenals de bijpassende wijnen. Absoluut voor herhaling vatbaar en zonder enige twijfel bevelen wij Wouter aan als chefkok bij u thuis.
Lianne de Bruin
Lianne de Bruin
09/05/2021
Geverifieerde
Wouter, wat heb jij een fantastische avond verzorgd voor ons. Alle gerechten waren zo mooi en de combinatie van smaken echt heerlijk! Ook de bijpassende wijnen👌 We hebben nog een tijd nagetafeld. Het was een heel bijzonder mooie avond in deze tijd. Bedankt voor alles. Het was fijn om je in huis te hebben.
Martijn Retera
Martijn Retera
07/05/2021
Geverifieerde
Heerlijk 5 gangen diner gehad met bijpassend wijnarrangement. Fantastische 'dining-at-home' ervaring waar alles voor je geregeld wordt. Je levert Wouter een schone keuken en een tafel vol gasten en je krijgt er een briljant diner, chef en bediening voor terug. De keuken laat hij weer volledig schoon achter en je hoeft je verder nergens zorgen over te maken. Een absolute aanrader.
Remco van Werkhoven
Remco van Werkhoven
06/05/2021
Geverifieerde
Verjaardagdiner in Barendrecht voor 9 personen, mei 2021 Wouter heeft een heerlijk 5 gangen menu voor ons bereid als verassing voor de verjaardag van mijn vrouw. Gemaakte afspraken werden stipt nagekomen en de communicatie vooraf verliep prettig. Ook tijdens het diner was alles heel goed geregeld en was het fijn om Wouter in de keuken te hebben. De gerechten waren heerlijk en het bijpassende wijnarrangement was top! Wij kunnen Wouter zeker aanbevelen. Bedankt!
Eric Dietz
Eric Dietz
01/05/2021
Geverifieerde
Top avond gehad met kok Wouter. Oesters om mee te beginnen waren echt super, gehele 5 gangendiner met bijbehorende wijn ook. Alles weer netjes opgeruimd en ook nog hardstikke gezellig. Nogmaals dank je wel Wouter, en voor herhaling vatbaar!!
lies van der Waal
lies van der Waal
11/04/2021
Geverifieerde
Beste Wouter, Wat hebben wij genoten van jou kookkunsten. Ieder bord was een feestje van smaak, geur en opmaak, en niet te vergeten de bijpassende wijnen natuurlijk. Het toetje met ijs, Macedamia kletskop en chocola was een hemelse afsluiting van deze onvergetelijke avond!
Cindy S
Cindy S
10/04/2021
Geverifieerde
Ontzettend genoten van ons verjaardagsdiner.. het eten was fantastisch!! Zelfs de kids hebben gesmuld en alles opgegeten:) Wouter maakt alles met liefde dat voel je en proef je. We kunnen niet wachten tot de maatregels versoepelt worden zodat we Wouter graag weer uitnodigen maar dan voor een bbq met alle vrienden! Bedankt Wouter!!